Home
HeartMath®
Coaching
Co-active coaching
De juiste koers
Over ons
Werkwijze
Links
Voorwaarden/contact

 De juiste koers.

 
Onder de naam “De juiste koers” verzorgt Coach61 een unieke combinatie tussen zeilen en bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling.
In een op de cliënt afgestemde combinatie van een coachingtraject en zeillessen bereik je zelf je bestemming.
Dit traject is ideaal om een ontwikkeling door te maken op het gebied van persoonlijke communicatie, bewust zijn van je omgeving, leidinggevende capaciteiten en samenwerking.
Daarnaast geeft het varen je letterlijk ruimte om afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. De wind, het geluid van het water, geeft je de tijd om na te denken over het hier en nu en je blik te richten op de toekomst.
 
Voorbeeld “De juiste koers”:
 
-          Intakegesprek (ca. 1 uur) met daarin kennismaking, doelstelling, afspraken
-          Eerste coachsessie (ca. 1 uur) verdieping van de vragen waar je een antwoord op wilt. Wat zijn de blokkades? Hoe kun je je doel bereiken? De sessie wordt afgesloten met een opdracht (schrijven van een verkenning of toepassen (experimenteren) van bepaald gedrag)
-          Zeillen/zeilles (kan ook in het weekend) afgewisseld met coach-sessies.  Tijden het zeilen krijg je de mogelijkheid om op een ontspannen manier gedrag uit te proberen; hoe communiceer je met je bemanning. Wat werkt? Hoeveel ruimte geef je? Hoe ga je met commentaar/kritiek om? Hoe reageer je in een “stress” situatie?
 
Kort na de zeildag (soms zelfs direct) heb je een gesprek van ca. een half uur met je coach, waarin je je ervaringen verteld en feed-back krijgt.

Coach61 | hans@coach61.nl