Home
HeartMath®
Coaching
Over ons
Werkwijze
Links
Voorwaarden/contact

De basis van Coach61

 

Coach61 staat voor de coaching- en samenwerkings activiteiten het Instituut voor Dagelijkse Afhankelijkheden b.v. (IDA b.v.) .

IDA b.v. sinds 2003 ervaring in het coachen en trainen om mensen weer hun vrijheid terug te geven. Bekendste programma van IDA b.v. is het stoppen met roken-programma "De Opluchting" (www.stoppenmetroken.com).

Coach61 is een initiatief van Hans in 't Zandt.

Hans heeft een technische achtergrond (HTS Elektrotechniek en Technische Computerkunde). Vanaf 1984 tot 2010 is hij werkzaam geweest binnen luchtvaart gerelateerde overheid en semi-overheid, in een aantal functies binnen de ICT en techniek, als ICT/Luchtvaart professional en als manager. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams, afdelingen en het leiden van verandertrajecten.

Hans is  Professional Co-active coach(PCC) . De opleiding daartoe wordt gegeven door het Coaches Training Institute (Sant Raphael, VS) en in Nederland georganiseerd door opleidingsinstituut Schouten en Nelissen. De opleiding is geaccrediteerd door de International Coaches Federation (ICF).

Door  HearthMath Benelux is Hans opgeleid als HeartMath-professional en gelicenseerd HeartMath Provider. Dat maakt het mogelijk in coaching-trajecten van Coach61 gebruik te maken van de HeartMath methode, zeer effectief bij stress-reductie en emotie-beheersing.

Coach61 heeft tevens de licentie om het HeartMath Stop Emotinal Eating programma uit te voeren (zie www.stopemotioneeleten.nl)

Op gebied van samenwerking en relaties is Hans geschoold door het Center for Right Relationship, door middel van de Fundamentals-training in Organization & Relationship Systems Coaching.

Door het uitgebreide netwerk kan Coach61 naast Hans altijd de juiste professional inzetten.

 

 

 

Coach61 | hans@coach61.nl